Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Bruidsvisagie & Hairstyling in 't Gooi

Wimpers & Wenkbrauwen

Revitalash: serum voor langere en vollere wimpers en wenkbrauwen, het werkt echt!

Liesbeth Dubelaar is partner bij Revitalash, Esthetic Health.

Volle, lange en gezonde wimpers: de wens van elke vrouw! Met RevitaLash wimperserum bereik je fantastische resultaten en een prachtige oogopslag. Het innovatieve wimperserum ontvangt wereldwijd veel waardering, bijvoorbeeld door een top 3 notering bij de Astir Beauty Awards. Tijdens de American Spa Pro's Choice Awards is RevitaLash zelfs verkozen tot meest favoriete wimperserum! Ook de andere producten van RevitaLash zijn heel gewild onder beauty professionals en gebruikers. Het RevitaLash wimperserum, RevitaBrow wenkbrauwserum, Hair Advanced haarserum en de andere producten van RevitaLash worden alleen in de Benelux al in meer dan vijfhonderd kapsalons, parfumzaken en beautysalons verkocht.

Wimperserum:

Zou je willen dat je wimpers er beter uitzien? Het RevitaLash wimperserum zorgt voor mooiere, volle en gezonde wimpers. Verzorg je wimpers met RevitaLash door iedere dag een dun lijntje op je wimperrand aan te brengen. Binnen twaalf weken zijn je wimpers zichtbaar verbeterd. Je wimpers extra accentueren? Gebruik dan naast het RevitaLash wimperserum de RevitaLash Volumizing Primer en Volumizing Mascara. Je kunt het RevitaLash wimperserum ook gebruiken in combinatie met wimperextensions.

Bestel:

3,5 ml €99,00- (gebruik voor 6-8 maanden)

2,0 ml €79,- (gebruik voor 4-6 maanden)

Wenkbrauwserum:

Naast het populaire wimperserum, de primer en mascara, heeft RevitaLash ook producten voor wenkbrauwen en haar. Het RevitaBrow wenkbrauwserum zorgt voor gezondere en voller ogende wenkbrauwen.

Bestel:

3,0 ml €79,- (gebruik voor 6 maanden)

Mascara & Primer:

Je wimpers een extra boost geven? Daar is onze Revitalash VolumizingPrimer perfect voor. Deze primer versterkt je wimpers en accentueert – dankzij de blauwe tint – de diepzwarte kleur van je mascara nog meer. Gebruik de primer in combinatie met ons wimperserum voor een optimaal resultaat: opvallend vollere en langer uitziende wimpers.

Bestel:

€24,- Primer

Langer en voller uitziende wimpers? Dat kan met de RevitaLash VolumizingMascaraRaven. Gebruik deze mascara voor een visuele wimperverlening zonder wimperextensions. Echt een opvallende oogopslag creëren? Gebruik onze mascara dan in combinatie met ons wereldwijd bekende wimperserum en de speciale primer. The sky is the limit! Om je wimpers zo min mogelijk te beschadigen is onze Volumizing Mascara niet waterproof, maar wel waterresistant. Doordat je deze mascara makkelijker verwijdert, beschadigen je wimpers minder.

Bestel:

€24,- Mascara

Wenkbrauwen in mooi model laten shapen:

Bij Liesbeth Dubelaar kunt u uw wenkbrauwen prachtig in model laten brengen. Uw wenkbrauwen worden strak geshaped, niet dun, maar mooi breed. Volgens de huidige trend.

Zij doet dit met wax of met de pincet, naar wens.

Liesbeth Dubelaar heeft een erkend certificaat behaald als wenkbrauw styliste bij Anastasia Beverlyhills.

Voor het inboeken van een afspraak, gaat u aub naar onderstaande link:

 €35,-

-Wenkbrauwen verven

-Wenkbrauwen shapen

-Wimpers verven

-Bovenlip waxen

 €30,-

-Wenkbrauwen shapen

-Wenkbrauwen verven

-Bovenlip waxen

 €30,-

- alleen wenkbrauwen en/of wimpers verven

-Bovenlip waxen

€30,-

- alleen wenkbrauwen shapen

-Bovenlip waxen