Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Bruidsvisagie & Hairstyling in 't Gooi

Mooie reportages of blogs

Veel professionele fotografen en weddingplanners schrijven vrij snel na een bruiloft een leuke blog of maken een prachtige reportage. Hieronder ziet je links naar deze sites. Uiteraard betreft dit alleen links waarbij Liesbeth Dubelaar haar en/of de make-up verzorgd heeft!

♥ Mei 2014 Bruid en Bruidegom Magazine

Nathalie en Jurian: Amsterdam meets America!

Sep 2013

What can I say? Kim Cuhfus Bruidsfotografie....kijk en geniet!

http://kimcuhfusbruidsfotografie.nl/blog/26-september-2013-bruiloft-amersfoort/#more-4043

Okt 2013

Wederom een prachtige reportage van Kim Cuhfus....kijk en geniet!

http://kimcuhfusbruidsfotografie.nl/blog/19-oktober-2013-bruiloft-utrecht/#more-4368

Aug 2013

Wat een mooie reportage van fotografe Manola van Leeuwe van Fotografie+ van Lemke en Herman.

Klik hier om de hele reportage te bekijken!

Juli 2013

Polly en Thomas zijn getrouwd! Polly komt uit Bulgarije en Thomas uit Engeland, vrienden en familie uit diverse landen kwamen naar Nederland om hun huwelijk bij te wonen. Bij de voorbereiding was het al een gezellige boel met Liesbeth Dubelaar Visagie. Klik hier om de blog van Bergh Fotografie verder te lezen.

Juni 2013

Charlotte en Paulus. Weer een fantastische reportage van Anouschka Rokebrand Fotografie.

Juni 2013

Samen op de foto met Charlotte Immink, eigenaar van Warrobe Wizard (Kastopruiming en Styling

Wardrobe Wizard helpt bij het opruimen van je kledingkast. De Wizard ruimt op, past door, geeft styling- en combineertips en denkt mee over een aanvulling om je garderobe compleet te maken).

Deze dag werkten we met veel leuke collega's, om onderstaande Great Gatsby Shoot te maken, geschreven door Jo-Anne van der Lelij-Plomp van http://datregelikwel.nl en Wedspiration. Fotografie: http://www.capturelove.nl/about/.

Mei 2013

Mei 2013

15 mei: Vandaag is deze blog geplaatst op de mooie website 'Wedspiration, inspiration for your wedding'.

Een professional voor bruidsmake-up & bruidskapsel voor de bruiloft heb ik gevraagd haar tips met ons te delen: Liesbeth Dubelaar Visagie. Zij heeft een mooie onliner op haar site staan: “Voor de mooiste versie van jezelf” Wie wil dat nou niet op de bruiloft! Naast de bruidsjurk hoort daar zeker de bruidsmake-up en de bruidshairstyling bij! Wat is het totaal plaatje vaak prachtig. Maar voordat je zo ver bent … lees deze 3 handige tips van Liesbeth.

Mei 2013

Een werkelijk prachtige serie foto's van de fantastische fotografe Anouschka Rokebrand.

Mei 2013

Unielle Couture presents:

Mei 2013

Deze blog is geschreven door Mireille Aikman van Admiron Photography:

Dit jaar was ik in de gelegenheid om intensief samen te werken met Liesbeth Dubelaar van Liesbeth Dubelaar Visagie. Wat een getalenteerde dame is zij. Ze heeft al vele bruiden opgemaakt voor hun mooiste dag en ook tijdens deze samenwerking was het geen uitzondering toen ze drie mooie vrouwen omtoverde tot drie prachtige bruiden om zo hun trouwdag nogmaals te beleven. Liesbeth is een echte pro en weet precies hoe ze de schoonheid van een vrouw moet benadrukken. Als bruid wordt je opgemaakt op locatie tijdens de voorbereiding zonder stress en het resultaat is prachtig. Ze weet wat goed staat op camera. Vandaar dat ik Liesbeth van harte aanbeveel voor de visagie op je trouwdag.

Bruid en Bruidegom, april 2013

Carmen & Chris: perfect gestylede bruiloft Als je toch gaat trouwen, kun je het maar beter goed doen! Met die gedachte storten Carmen (27) en Chris (32) zich op de bruiloftsvoorbereidingen. Ze zoeken de hele wereld af voor bijzondere finishing touches. En nog leuker: ze maken ook een hoop zelf!

Februari 2013

25-02-2013

Wat een mooi foto's op het weblog van fotograaf Mark Kuipers, De Bruiloften.

http://www.debruiloften.nl/blog/?p=1209

26-12-2012

Op The Perfect Wedding site wordt op tweede kerstdag de Top 13 Mooiste Bruiloften van 2012 gepubliceerd. Wat een mooie reportages allemaal. Wat zo leuk is, is dat de eerste plaats is gewonnen door Pauline en Kasper. Pauline voelde heel 2012 al als mijn belangrijkste opdracht...en ze is ook nog eens nummer 1 geworden!

Dat heeft zo moeten zijn!

12-08-2012

08-08-2012

05-07-2012

21-06-2012

24-08-2011

12-06-2012

Op 16-05-2012 werd de bruiloft van Angelique en Martijn gevierd. Angelique is zelf Weddingplanner en heeft veel leuke blogs geschreven over de aanloop naar de bruiloft toe Lique's logboek en over de dag zelf.

http://www.weddingplanner.nl/2012/06/12/liques-logboek/real-wedding-martijn-en-angelique/?utm_medium=facebook&utm_source=twitterfeed

21-03-2012

Een blog door mijzelf geschreven voor Zankyou, over bruidskapsels:

"Je bruidskapsel maakt je look op je trouwdag compleet, een bruidsstyliste kan je helpen het juiste kapsel te kiezen!"

“Als je haar maar goed zit” … Je herkent het vast wel, je voelt je best goed als je weet dat je haar oké zit, daarentegen voel je je juist zeer ongemakkelijk als je een ‘Bad Hair Day’ hebt en dan ook nog net iemand tegenkomt! Op je bruiloft wil je natuurlijk dat je haar heel mooi gestyled is, net als je make-up..."

20-12-2011

En nog een blog door mijzelf geschreven voor Zankyou, over bruidsmake-up:

"Professionele visagie voor stralende make-up op je trouwdag."

We zijn bij Zankyou vereerd met weer een prachtige guestblog: ditmaal Liesbeth Dubelaar over bruidsvisagie!

Een professionele visagiste & haarstyliste kan je helpen er tijdens je trouwdag stralend en verzorgd uit zien. Hoe dat precies in zijn werk gaat? Lees verder!

Maike, foto: Harry Dubelaar