Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Bruidsvisagie & Hairstyling in 't Gooi

Trouwfilms

How long will I love you?As long as stars are above you & longer if I can.... prachtige film van Monika & Gaetan, klick

ajb hier.

Op 21 juni 2014 ben ik met Rogier in Wassenaar getrouwd. Liesbeth heeft mijn haar en make-up gedaan. Tijdens de proefsessie is ze 5 uur lang bezig geweest met mij om het precies zo te krijgen zoals ik had voorgesteld (die tijd zat voornamelijk in het kapsel, want ik heb heel veel en heel dik haar). Ze gaf hele goede tips en adviezen en snapte precies wat ik bedoelde. Ik heb er geweldig uit gezien de hele dag. Mijn make-up zat perfect, mijn haar ook. Ik heb meerdere emotionele momenten gehad op mijn huwelijksdag en ondanks de traantjes van geluk, was de make-up niet doorgelopen. Ik zag er uit als Keizerin Sissi en voelde me helemaal geweldig. Bedankt Liesbeth dat je dat voor elkaar hebt gekregen! Liefs Pauline.

Lees de leuke blog en bekijk het filmpje van de fantastische weddingplanner Judith Sonder, van Wishful Wedding:

"HET SPROOKJE MET DE 6 DOCHTERS...

Het zal je maar gebeuren, je hebt 3 dochters en ontmoet iemand die ook 3 dochters heeft... van dezelfde leeftijd! Dat dit uitgroeide tot een trouwdag met zes muzen als bruidsmeisjes hadden misschien ook Marco & Monika niet durven dromen. Het sprookje is bijna te mooi om waar te zijn en dat straalden ze ook uit! ..."

Wat een mooie slideshow van Marloes & Mees.

http://vimeo.com/66908751

Deze slideshow is toch helemaal fantastisch!! De fotografe, Zenja Kaunic, heeft dit 's middags gemaakt en het werd 's avonds op het feest al afgespeeld, hoe gaaf is dat?!

Buffy & Marco

Buffy & Marco 10 11 12 Mobile

Make-up & Hairstyling: www.liesbethdubelaarvisagie.nl; Fotografie & slideshow: www.syzkphoto.nl (Zenja Kaunic).

♥        

Bekijk hier het filmpje van Videograaf Marcel Koopman (http://www.videokoopman.nl/). Ik heb de trouwfilm van de hele bruiloft gezien (omdat de bruid mijn nichtje is) en Marcel Koopman is een absoluut aan te raden!

Hier een leuke impressie van Elidoor Video-media, van de styling van de bruid, voordat de officiële activiteiten van de trouwdag gaan starten!

De bruid op deze film heet Mila. Buiten hoost het werkelijk. Het is begin april en ook nog best frisjes. Judith Sonder van www.wishfulwedding.nl is de weddingplanner die alles onder controle heeft en Mila samen met Mila's moeder aankleedt. De fotograaf die ook al aanwezig is Pieter van Lierop van www.pietervanlierop.nl.

Elidoor video-media is een audiovisueel bedrijf gericht op trouwfilms en bedrijfsfilms www.elidoorgerrits.nl

Intro huwelijk van Benjamin en Mila.

Van uw mooiste dag maakt Elidoor Gerrits een bijzondere trouwfilm. Met oog voor detail en een originele invalshoek ga ik enthousiast te werk. U trouwdag wordt door mij vakkundig en met professionele apparatuur vastgelegd op dvd of blu-ray, begeleid door bijpassende muziek naar uw keuze.

Bekijk hier de leuke trouwfilm gemaakt door Monique Fuchs van Paarel Trouwfilms!

De bruid op deze film heet Marieke. Het is begin april en het voorjaarszonnetje doet z'n best. De fotograaf die ook aanwezig is Ralf Czogallik van www.eppel.nl

Videoverslag van de workshop Bruidsfotografie, op 20 september 2011 bij Tante Loes in Rhenen georganiseerd door Eppel Fotografie en Het Bruidsmeisje, gemaakt door Monique Fuchs van Paarel Trouwfilms.