Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Bruidsvisagie & Hairstyling in 't Gooi

Veelgestelde vragen

1. Waarom moet ik kiezen voor een professionele visagiste en haarstyliste?

Je kiest voor mij als je ruim van te voren gerust wilt zijn van een mooie en zelfverzekerde uitstraling op jouw trouwdag. Door opleiding en ervaring beheers ik technieken om jouw mooi te maken en jouw eigen uitstraling te versterken. Zonder een dikke laag make-up aan te brengen waarin je jezelf niet herkent.

2. Wat kost het om jou in te schakelen?

Ik werk met vaste prijzen voor visagie en haarstyling. Je kunt dus ook kiezen voor alleen visagie of alleen haarstyling. Wil je een tariefoverzicht? Neem dan contact op via [email protected] of bel 06-51514204.

Ik werk met vaste prijzen voor visagie en haarstyling. Je kunt dus ook kiezen voor alleen visagie of alleen haarstyling. Wil je een tariefoverzicht? Neem dan contact op via [email protected] of bel 06-51514204.

3. Ben ik mezelf nog?

Veel klanten vragen zich terecht af: “Ben ik straks mezelf nog wel? Herkent mijn partner mij nog wel?" Ik begrijp die twijfel helemaal. Ik beloof je: je bent en blijft jezelf. Maar dan wel de mooiste versie van jezelf!

4. Wat houdt de proefsessie in?

Tijdens de proefsessie bouwen we samen jouw make-up en haar op zodat het helemaal naar jouw wens is. Voor de proefsessie nemen we ruim de tijd. Je kunt rekenen op 3 tot 4 uur. Van het eindresultaat maak ik foto's. Materialen en technieken noteer ik zodat op de dag van je bruiloft alles in één keer perfect zit. De kosten van de proefsessie zijn in de totaalprijs inbegrepen. Parkeer- en kilometervergoeding betaal je wel apart.

5. Waar vind de proefsessie plaats?

Meestal vind de proefsessie plaats bij jou thuis. Het kan ook zijn dat we afspreken bij een vriendin van je thuis als je dat liever hebt. Ik pas me wel aan!

6. Welke tijd zit er tussen de proefsessie en de dag van de bruiloft?

Dat is heel verschillend. Schakel je mij last minute in, dan zit er misschien maar een week tussen. Heb je nog alle tijd dan kan het al een aantal maanden van te voren. Hoe dan ook: we zoeken altijd samen naar het perfecte plaatje.

7. Waar vind de styling op de bruiloftsdag plaats?

Waar jij maar wilt! Bij je thuis, bij je ouders of in bijvoorbeeld een hotel… ik rijd overal heen.

8. Welke adviezen heb je voor me?

Ruim voor de proefsessie krijg je tips voor het verzamelen van voorbeelden van bruidsmake-up, bruidskapsels en haaraccessoires die jou aanspreken. Tijdens de proefsessie proberen we die uit. Ook ontvang je advies over de verzorging van je huid en je haar in de aanloop naar je bruiloft. Lees ook deze blog: http://wedspiration.com/2013/05/bruidsmake-up-bruidskapse-3-handige-tips-voor-jou/.

9. Met welke producten werk je?

Ik werk met kwaliteitsproducten van verschillende bekende merken. Als professioneel visagist en hairstylist gebruik ik speciale middelen om jouw look helemaal perfect te maken. Je kunt denken aan haarstukken, wimperstukjes & professionele lijm, waterproof mascara en eyeliner, haarproducten en krultechnieken zodat je haar niet uitzakt. Je kunt ervan uitgaan dat jouw make-up en haar van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat mooi

blijft zitten.

10. Hoef ik de hele dag mijn make-up niet bij te werken?

Ik adviseer je altijd een passende lipstick of lipgloss en een compacte poeder mee te nemen. Dan kan je jouw look gedurende de dag bijwerken. Deze prijs van deze producten is overigens niet inbegrepen.

11. Heb je wel tijd om andere gasten ook te voorzien van make-up en haarstyling?

Ja! Op de dag van bruiloft hou ik altijd rekening met familie/vrienden die last-minute gestyled willen worden. Daar reserveer ik tijd voor en ik heb altijd genoeg spullen bij me. Ik adviseer je wel om het zo veel mogelijk van te voren aan mij door te geven.

12. Wat bedoel je precies met natuurlijke make-up?

Met natuurlijke make-up bedoel ik dat ik je opmaak met natuurlijke kleuren, zoals beige, lichtbruin, donkerbruin, taupe en huidtinten. Zowel mat als glanzend. Hiermee maak ik je ogen groter en sprekender. De kleur van jouw ogen wordt geaccentueerd. Ik maak je huid egaal en geef je een gezonde blush. Ik benadruk je wenkbrauwen en wimpers. Ik doe dat steeds in kleine stapjes. Jij kijkt zelf mee of je het mooi vindt of niet. De meeste klanten zijn verbaasd over het resultaat van slechts een klein beetje make-up. We kunnen tijdens de proefsessie altijd een beetje verder gaan. Gewoon om te kijken of het staat en of jij je er prettig bij voelt... Je kunt dan denken aan nog iets meer zwart of bruin bij de ogen, nog een extra wimpertje, totdat je zegt: "Zo is het mooi" of "Ho, even een stapje terug. Dit is te veel!"

13. Plaats je ook mijn foto’s op je website?

Alleen als jij dat wilt! Ik overleg dit altijd met jou en de fotograaf.

Heb je nog een andere vraag of wens?

Bel of mail mij dan gerust. Ik sta je graag te woord! Je bereikt me via 06 51514204 of [email protected]